Straightsexyhair

Sorteren op: orderby Tonen:
Commentaar (0)
Een conditionerende lotion die het haar beschermt tot een hitte van 250°C. Geeft het haar een gladde look en voorkomt pluizen van het haar. Te gebruiken voorafgaand aan het gebruik van een föhn of stijltang. Geschikt voor fijn tot normaal haar.
0.00 EUR
Commentaar (0)
Een rijk, luxueus, diep conditionerend masker speciaal voor dik en poreus haar. De conditionerende ingrediënten voeden het haar, bezorgen een fantastische glans en maken het haar soepel. Geschikt voor dik en stug haar.
0.00 EUR
Commentaar (0)
Een intensieve balsem om het meest moeilijke krulhaar te bewerken. Maakt het haar glad zonder het haar hierbij te verzwaren. Beschermt tegen de hitte van een föhn en stijltang. Bevat een UV filter. Geschikt voor krullend en etnisch haar.
0.00 EUR
Commentaar (0)
Een spray om het haar eenvoudig glad te maken. Beschermt het haar tot 250°C tijdens hittestyling.
0.00 EUR
Commentaar (0)
Een lichte antipluis spray die vochtwerend werkt zodat het haar mooi glad en glanzend blijft. Ideaal voor gebruik met hittestylers; beschermt namelijk tot een hitte van 250°C. Zowel te gebruiken in vochtig als droog haar. Geschikt voor alle haartypen.
0.00 EUR
Commentaar (0)
Een hydraterende conditioner die beschadigd haar voedt. Herstelt gespleten haarpunten en geeft een glans aan het haar. Bevat een UV filter. Geschikt voor alle haartypen.
0.00 EUR
Commentaar (0)
Een leave-in conditioner met een hydraterende werking. Geschikt om het haar te ontwarren en te stylen. Beschermt het haar tegen de hitte van een föhn en stijltang. Geschikt voor fijne haartypen.
0.00 EUR
Commentaar (0)
Een reinigende en vochtinbrengende shampoo voor beschadigd haar. Zeer geschikt als voorbereiding voor allerlei stylingmethoden. Maakt het haar glad en steil. Geschikt voor alle haartypen.
0.00 EUR
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH

Copyright 2012. Your Hair & Nails. Ontwerp en Administratie door