Bigsexyhair

Sorteren op: orderby Tonen:
Commentaar (0)
Een gewichtloze, niet vettige glansspray die het haar een fantastische glans geeft. Bevat een UV filter. Geschikt voor alle haartypen.
18.50 EUR
Commentaar (0)
Een gel die zorgt voor een dikker en voller kapsel. Geschikt om te gebruiken bij een föhn- en watergolfbehandeling. Schilfert niet en bevat een UV filter. Geschikt voor alle haartypen.
18.50 EUR
Commentaar (0)
Een spray die meer volume geeft aan het haar. Gebruik deze spray ondersteboven voor een geweldig volume en mooie textuur. Bevat een UV filter. Geschikt voor alle haartypen.
18.50 EUR
Commentaar (0)
Powder Play Volumizing & Texturizing Powder tovert in slechts enkele seconden een ongelooflijk volume in droog haar. Het poeder lost direct op in het haar en geeft een volume aan de haaraanzet zonder dat er enig styling-product zichtbaar is in het haar. Voor dé ideale natuurlijke volume look.
20.50 EUR
Commentaar (0)
Het product verandert van een spray in een mousse. Geeft meer volume aan de aanzet van het haar. Te gebruiken in vochtig of droog haar voorafgaand aan het föhnen. Het resultaat is geweldig volumineus haar met veel glans. Geschikt voor alle haartypen.
18.50 EUR
Commentaar (0)
Een super stevige, sneldrogende haarspray die het haar een ongelooflijk volume, ondersteuning en duurzaamheid geeft. Geeft een super glanzend resultaat. Bevat een UV filter. Geschikt voor alle haartypen
18.50 EUR
Commentaar (0)
Deze ‘droge’ shampoo bevat mineralen en klei welke overtollig talg aan de haaraanzet absorberen en een enorm volume aan het haar geven zonder het haar te wassen. Het haar wordt eenvoudig opgefrist.
18.50 EUR
Commentaar (0)
Een creatieve spray, ook wel ‘toupage in een flesje’ genoemd. De speciale formule geeft het haar een stevige lift en zorgt ervoor dat het haar eenvoudig te stylen is. Niet schudden voor gebruik. Geschikt voor alle haartypen.
18.50 EUR
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH

Copyright 2012. Your Hair & Nails. Ontwerp en Administratie door